Vi erbjuder

 
 
Ridskola: Ridskolan är indelad i hösttermin och vårtermin. Man rider i grupper på 6 st elever och undervisningen sker mestadels i ridhus eller paddock, men man får även prova på att rida ut i naturen. 1 - 2 gånger per termin är det teorilektion. varje lektion är 45 minuter. Alla är välkommna att boka plats oavsett nivå.
 
     
 
Privatlektioner: Hos oss kan du ta privatlektioner antingen med någon av våra verksamhetshästar eller med egen häst.
 
       
 
Uteritter: Våra uteritter är på ca.1,5 h och leds av en ridledare. Vi startar alltid i paddock med en kort lektion för att du skall få lära känna din häst och få instruktioner. Fika ingår efter uteritten. Vi kan även anordna längre turer efter önskemål, med eller utan övernattning.
 
     
 
Ridläger: Sugen på ridläger i sommar? Mer info
 
     
 
Inackordering: Vi erbjuder inackordering i box i vårt ljusa och rymliga stall. Alla fodringar samt in och utsläpp ingår. Tillgång till ridhus, paddock och sadelkammare. Vi har torrgjorda, grusade rasthagar och sommartid går hästarna på bete.
 
     
 
Övernattning: I samband med kurser eller annat finns det möjlighet att övernatta i stugor på gården.
 
       
   
Träningshästar: Vi tar emot hästar för inridning och tillridning året runt.
 
       
   
Hingstbete: Maj - september. 1:a maj är du välkommen att lämna din 1 - 2 åriga hingst eller valack på bete. Vi tar även emot äldre valacker. Hästarna går på 20 ha naturbete med växlande terräng. Fri tillgång till vatten och mineralsten samt daglig tillsyn.